Video's of Podcasts

Ontdek de mogelijkheden met Eduflow Consultancy

Waarom ons content laten maken?

Bij ons staat jouw specifieke behoefte centraal. We begrijpen dat elk onderwerp en niveau zijn eigen unieke benadering vraagt. Daarom bieden we volledig op maat gemaakte video's en podcasts, afgestemd op wat jij nodig hebt. Of je nu een ingewikkelde theorie wilt verduidelijken of een eenvoudig concept wilt uitleggen, wij zorgen ervoor dat de inhoud naadloos aansluit op jouw doelgroep.

Bovendien zijn onze video's en podcasts geheel vrijblijvend. Dit betekent dat je volledige controle hebt over het onderwerp, de duur, en de complexiteit van de inhoud. Van basisprincipes tot geavanceerde thema's, wij creëren materiaal dat niet alleen educatief is, maar ook boeiend en toegankelijk voor alle niveaus. Met onze aanpak wordt leren niet alleen effectiever, maar ook leuker!

Wat kun je van ons verwachten?

Bij Eduflow Consultancy zetten we ons in voor het leveren van video's en podcasts van de hoogste kwaliteit, die precies passen bij jouw educatieve doelen. Vanaf het eerste contactmoment tot de uiteindelijke productie werken we nauw samen om ervoor te zorgen dat de inhoud niet alleen voldoet aan jouw verwachtingen, maar deze zelfs overstijgt..

Onze werkwijze is flexibel en klantgericht: we luisteren naar jouw wensen, analyseren de leerdoelen, en ontwikkelen vervolgens materiaal dat helder, boeiend en effectief is. Of het nu gaat om het simpel uitleggen van basisconcepten of het diepgaand behandelen van complexe onderwerpen, wij zorgen ervoor dat elke video en podcast een waardevolle toevoeging is aan je onderwijsaanbod.

Daarnaast kun je van ons een creatieve en professionele aanpak verwachten. We combineren didactische kennis met technische expertise om content te creëren die zowel educatief als onderhoudend is. Ons doel is om jouw boodschap op een manier over te brengen die indruk maakt, blijft hangen, en vooral: inspireert.

Voorbeeld concept in actie

Ruud & Sammy leggen uit

Dit concept, ontwikkeld door Sammy Muilwijk en Ruud Jager, heeft als doel om businessmodellen in slechts 3 minuten uit te leggen. Het belangrijkste is dat studenten de kern van het model begrijpen, en de video's doelbewust gemaakt voor alle niveaus. De spontane momenten in de video's helpen kijkers om de elementen van de modellen beter te onthouden. Bovendien straalt het plezier waarmee de video's zijn opgenomen er natuurlijk vanaf!

.

SWOT-analyse

In dit korte filmpje leggen Ruud & Sammy in 3 minuten uit wat de DESTEP is. Het model bevat een korte uitleg met enkele praktische voorbeelden.

4P's (speciale gast)

In deze speciale editie van Ruud & Sammy leggen uit gaat bijzonder hoogleraar Cor Molenaar in 3 minuten uitleggen welke veranderingen er zijn rondom de 4 P's. 

Confrontatiematrix

In dit korte filmpje leggen Ruud & Sammy in 3 minuten uit wat de confrontatiematrix is. Het model bevat een korte uitleg met enkele praktische voorbeelden.

Transparante tarieven voor maatwerkoplossingen

Bij Eduflow Consultancy hanteren we flexibele tarieven die aansluiten bij de unieke eisen van elk project, of het nu gaat om video's of podcasts. We werken samen om een prijs te bepalen die recht doet aan de kwaliteit van ons werk en past binnen jouw budget. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek; samen vinden we de beste oplossing voor jouw project.

We hebben je toestemming nodig om de vertalingen te laden

Om de inhoud van de website te vertalen gebruiken we een externe dienstverlener, die mogelijk gegevens over je activiteiten verzamelt. Lees het privacybeleid van de dienst en accepteer dit, om de vertalingen te bekijken.